kantong bungkusan

  • Kantong bungkusan alat bumi

    Kantong bungkusan alat bumi

    Kertas bébas debu khusus kami nganggo bahan penguat pikeun ngahijikeun sareng kertas ku cara anu tangtu pikeun ngahontal tujuan nguatkeun kertas fungsional.Mibanda résistansi cimata pisan tinggi, kakuatan tensile jeung absorbency tinggi.Lint ultra low.