Métode evaluasi kualitas lawon bébas lebu

Poliéster Cleanroom Wipes
Kabersihan bahan ngusap lawon tanpa debu mangrupikeun aspék konci kualitasna.Kabersihan langsung mangaruhan kamampuan ngabersihkeun lawon tanpa lebu.Sacara umum, kabersihan bahan ngusap lawon tanpa debu ditetepkeun dina aspék ieu:
Cleanroom Wipes

1. Kapasitas generasi lebu lawon bébas lebu, kaasup kapasitas pelepasan partikel lebu (APC) dina hawa jeung kapasitas release partikel lebu (LPC) dina cairan.Seueur jalma nganggap yén oyag sareng ragrag chip mangrupikeun masalah anu teu kaampeuh tina lawon bébas lebu.Kanyataanna, éta henteu.Sabalikna, oyag jeung chip muterna mangrupakeun sipat fisik wiping bahan lawon bébas lebu sorangan, ngan sabaraha chip geus turun.

2. présipitasi ion tinalawon bébas lebu: utamana pariksa ion logam jeung ion non-logam kalawan aktivitas tinggi.Lamun aya bahan logam precision dina beungeut cai Anjeun ngusap, eta Dianjurkeun yén présipitasi ion jadi hiji item inspeksi penting, sabab ion aktif bisa kalayan gampang ngancurkeun beungeut logam precision ngaliwatan réaksi batré.
Kain Gratis Lint

3. Eusi nonvolatile (NVR) tinalawon bébas lebudina pangleyur biasana dievaluasi ku pangleyur anu dianggo.Jumlah résidu biasana diuji ku alat timbangan precision.Sanajan kitu, pamaké ogé bisa nangtukeun naha résidu tinalawon bébas lebuaya dina rentang diperlukeun ku nyoba ngusap eta pikeun fogging (perhatian husus: kakuatan lampu inspeksi bakal boga dampak hébat kana hasil tés. Contona, dina lampu pisan kuat, sadaya wipes lawon bébas lebu bakal manggihan résidu halimun. ).


waktos pos: Sep-05-2022