Ciri tina métode motong béda lawon bébas lebu

1. Taya ujung sealing (motong tiis): utamana motong langsung ku gunting listrik.Metoda motong Ieu gampang pikeun ngahasilkeun lint on tepi, sarta eta teu bisa cleaned sanggeus motong.Dina prosés ngusap kalawanlawon bébas lebu, angka nu gede ngarupakeun chip lawon bakal dihasilkeun dina tepi, nu teu boga kabersihan.Sacara umum, éta henteu disarankeun pikeun dianggo.
Poliéster Cleanroom Wiper

2. motong laser: ngaliwatan lebur-suhu luhur sakedapan tina laser nu, ujung sealing téh alus tur euweuh chip bulu.Saatos motong, nyemprot sareng beberesih jaring tiasa dilakukeun, supados étalawon bébas lebubisa ngahontal standar bébas lebu luhur disadvantage nyaeta ujung bakal rada teuas sabab pegat.Sacara umum teu aya masalah sareng nengetan titik nalika ngusap.Ayeuna, 75% tina pasar nganggo metode sealing ujung ieu.
Poliéster Cleanroom Wiper

3. Ultrasonic ujung banding: ngaliwatan Geter dihasilkeun ku Unit Geter ultrasonic (vibrator) (ngarobah énérgi listrik kana énergi mékanis), panas ditransferkeun ngaliwatan tanduk (sirah las), lajeng lawon ditumbuk ku cutter nu.banding ujung Ieu salah sahiji metodeu motong ayeuna keurlawon bébas lebu.Pangaruh banding ujungna saé sareng ujungna moal sesah.Sanajan kitu, metoda motong ieu hargana teuing, jadi ngan sajumlah leutik usaha kuat bakal milih eta.Pangsa pasar sakitar 15%.
Poliéster Cleanroom Wiper


waktos pos: Sep-05-2022