Kertas bungkus dahareun

  • Kertas minyak silikon dahareun

    Kertas minyak silikon dahareun

    kertas minyak-nyerep. Dahareun Silicone kertas minyak

    Kertas nyerep minyak & kertas minyak Silicone Food nyaéta kertas baking anu biasa dianggo & kertas bungkus dahareun, kalayan résistansi suhu luhur, résistansi Uap, ciri résistansi minyak.Pamakéan kertas minyak silikon sacara efektif tiasa nyegah tuangeun nempel kana tuangeun anu réngsé sareng ngajantenkeun langkung saé.

    Bahan: dijieun tina bubur kai atah kualitas luhur, dijieun ngaliwatan prosés produksi baku dahareun ketat, kalawan transparansi alus, kakuatan, smoothness, résistansi minyak

  • Bungkus lilin bodas

    Bungkus lilin bodas

    White food grade double-sided or single-sided waxed wrapper Cocog jeung bungkus dahareun (dahareun gorengan, pastry) Ngagunakeun kertas dasar food grade jeung lilin plant, bisa didahar langsung, aman ngagunakeun Alus airtightness, minyak-bukti, cai-bukti. , anti nempel, jsb Ukuran ngaropéa tur bungkusan pamakéan industri: dahareun Paké: Cocog jeung pangan ngandung lisah, kayaning burger, French fries, scones, gulungan sarta sagala delicacies séjén rék tetep dina kaayaan alus.Lapisan: Lapisan Bahan Lapisan: lilin Lapisan permukaan...
  • kertas lilin dicitak pikeun bungkusan dahareun

    kertas lilin dicitak pikeun bungkusan dahareun

    Kertas lilin dicitak pikeun bungkusan dahareun Kertas lilin dicitak urang pikeun bungkusan dahareun boga palapis lilin dahareun dua kali sided, nu boga sipat waterproof alus teuing, minyak-bukti jeung Uap-bukti.Ieu bisa dipaké dina oven microwave handap 60 darajat Celsius.Prosés manufaktur mastikeun sasuai jeung standar internasional.Sarta bisa nyadiakeun 1 ~ 6 rupa kelir percetakan nurutkeun sarat customer.Kusabab kualitas na alus teuing, éta loba dipaké pikeun wrapping bungbuahan, sayuran, permen, jsb ...