Cleanroom consumable

  • Aluminium alloy cecekelan roller beberesih silicone

    Aluminium alloy cecekelan roller beberesih silicone

    alloy aluminium cecekelan silicone beberesihroller ogé katelah roller lebu caket sareng roller panyabutan lebu,silikonroller dijieunna tina bahan baku karét silikon, jeung produk timer napel.permukaan lemes,,granularity permukaankirang ti 2um.Produk sacara efektif tiasa napelkeun rambut, dander, lebu sareng pangotor sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket.(DCR-PAD).Ku kituna, diri-napeltina silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.

  • kertas seni konéng DCR PAD

    kertas seni konéng DCR PAD

    Kertas seni koneng DCR-PADdijieun ku kombinasitina napel akrilikdilapisankertas seni konéng.Ieu utamana dipaké dina meresihan lebu atawa partikel tina roller silicone, teteproller beberesih beresih dina kaayaan kerja pikeun mastikeun yén roller silikon sareng pulpén caket tiasa dianggo deui sababaraha kali.

  • titik-titik bodas meltblown wipes non-anyaman

    titik-titik bodas meltblown wipes non-anyaman

    Nonwovens ngalembereh dirancang husus pikeun ISO 4 jeung kamar bersih luhur, sarta cocog pikeun lingkungan ketat kayaning kamar beresih, manufaktur alat médis atawa industri biotéhnologi.Tekstur permukaan anu unik gaduh daya serap anu langkung saé, sareng cocog pisan pikeun industri anu meryogikeun tugas konci sapertos apoték, téknologi luhur, biotéhnologi sareng alat médis.

  • Sapuan lebur pola suku gagak

    Sapuan lebur pola suku gagak

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Plum blossom meltblown wipes

    Plum blossom meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Tisu lebur pola babakan

    Tisu lebur pola babakan

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Silicone beberesih Roller

    Silicone beberesih Roller

    The silicone roller mangrupakeun produk panyabutan lebu timer napel dijieunna tina réaksi silicone sarta bahan baku konci.Beungeutna lemes sapertos eunteung, volumena hampang, sareng ukuran partikel kirang ti 2um.

  • Cots ramo

    Cots ramo

    Panutup ramo anti statik didamel tina karét anti statik sareng lateks.Éta henteu ngandung minyak silikon sareng sanyawa amonia, anu sacara efektif tiasa nyegah listrik statik.Perawatan beberesih khusus ngirangan eusi ion, résidu, lebu sareng polutan sanés.Mastikeun ngadalikeun generasi listrik statik, cocog pikeun nanganan komponén sénsitip statik, perlakuan lebu low, cocog pikeun kamar beresih.

  • Kertas cleanroom

    Kertas cleanroom

    Cleanroom Paper mangrupikeun kertas anu dirawat khusus anu dirancang pikeun ngaleutikan kajadian partikel, sanyawa ionik, sareng listrik statik dina kertas.

    Hal ieu dianggo dina kamar bersih dimana semikonduktor sareng alat éléktronik téknologi tinggi diproduksi.

  • Kamar bersih poliéster & swabs sirah busa

    Kamar bersih poliéster & swabs sirah busa

    Cleanroom Swab diwangun tina lawon poliéster dua lapis anu bébas tina rereged organik sapertos silikon, amida atanapi
    éster phthalate.
    lawon ieu thermally kabeungkeut kana cecekelan, sahingga, ngaleungitkeun pamakéan contaminating napel atawa coatings.

  • Swabs Kapas Industri

    Swabs Kapas Industri

    swabs katun purifikasi, swabs katun bébas lebu, swabs katun bersih, dijieunna tina katun filamén, dipaké pikeun wiping jeung meresihan produk precision di sagala rupa industri.Éta tiasa ngaleungitkeun polutan sareng tetep bersih di lingkungan khusus tina prosés produksi (lapén ngusap teu tiasa diusap).Eusi résidu kimiawi low sanggeus wiping.

  • Notebook Cleanroom

    Notebook Cleanroom

    notebook cleanroom Dijieunna tina kertas husus bébas lebu, nu boga kontaminasi ionik Low & partikel Low jeung serat generation.It's a recyclable tur ramah lingkungan notebook.The garis notebook ieu dicitak ku ink.Also husus bisa cocog jeung paling inks dina tulisan. tanpa smearing.Significantly ngurangan generasi lebu rupa, ditingkatkeun kapasitas nyerep tinta.Bisa ngurangan lebu dihasilkeun ku liang mengikat tina notebook ngamurnikeun mengikat ka minimum.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2