Tikar ketan

  • Tikar ketan

    Tikar ketan

    Mat caket, ogé katelah napel lanté caket, éta ngagunakeun téknologi pangénggalna sareng nganggo lem cai sénsitip tekanan anu ramah lingkungan anu ngamungkinkeun adhesion seragam tina sakumna permukaan unggal lapisan mat caket.Taya lem, euweuh bau, euweuh karacunan.