kantong kertas degradable bébas lint husus

  • Kantong kertas biodegradable pikeun bungkusan fléksibel

    Kantong kertas biodegradable pikeun bungkusan fléksibel

    Beite gaya anyar lint bébas biodegradable ramah lingkungan kertas bébas lebu, ngagunakeun bahan reinforcing pikeun ngagabungkeun jeung bubur kai nurutkeun metoda nu tangtu (Bahan baku: 90% bubur kai + 10% serat tutuwuhan) Kacida ramah lingkungan.
    Nawarkeun résistansi cimata anu luhur pisan, kakuatan tensile sareng nyerep anu luhur, kalayan lint ultra-low.
    Bisa ngajaga beungeut produk (gratis scratch), sarta dina waktos anu sareng tetep produk beresih jeung ngurangan asupna lebu.

  • Kantong bungkusan alat bumi

    Kantong bungkusan alat bumi

    Kertas bébas debu khusus kami nganggo bahan penguat pikeun ngahiji sareng kertas ku cara anu tangtu pikeun ngahontal tujuan nguatkeun kertas fungsional.Mibanda résistansi cimata pisan tinggi, kakuatan tensile jeung absorbency tinggi.Ultra low lint.

  • Kantong kertas panyalindungan lingkungan

    Kantong kertas panyalindungan lingkungan

    Bisa dicitak, 100% Balanja & Giveaway / Kantong Hadiah, Plastik Gratis, Ramah Lingkungan, Kantong Bio Degradable.lawon lemes jeung wearable, nyaman jeung awét, kantong kertas