Kertas wafer silikon

  • Kertas wafer kertas wafer bébas lint

    Kertas wafer kertas wafer bébas lint

    Kertas wafer disebut ogé kertas akumulasi anti statik, kertas wafer silikon, pad panyangga dina kotak wafer semikonduktor, pad wafer surya, pad dina kotak wafer semikonduktor, panyangga PCB, spacer conductive, spacer wafer anti statik, conductive wafer spacer, sirkular wafer spacer na wafer pasagi, sarta disebut oge anti statik embossed wafer Pad nurutkeun prosés perlakuan permukaan na.Produk ieu didamel tina bahan pilem conductive atanapi antistatic permanén ku mencét panas, embossing sareng di ...