Lint Free M-3 ngusap

  • Lint Free M 3 Wipes

    Lint Free M 3 Wipes

    Beungeut produk ngabogaan struktur liang-kawas, nu lolobana dipaké pikeun wiping beungeut objék precision;lebu low, éfék wiping alus, kapasitas neundeun cai tinggi, lemes jeung murni.Agén kimiawi sapertos résistansi asam sareng alkali.Lebu lemah sareng anti statik, sacara efektif tiasa ngontrol jumlah listrik statik anu dihasilkeun.Bisa dipaké sababaraha kali.éta loba dipaké dina industri éléktronika.Éta ogé tiasa dianggo salaku usap universal pikeun beberesih sapopoé.