Lambaran datar

  • Dahareun Minyak nyerep kertas

    Dahareun Minyak nyerep kertas

    kertas nyerep minyak dahareun Beite mastikeun dijieun tina bubur kai parawan dahareun-aman (tanpa agén whitening fluoresensi).Bahan-bahan ieu tiasa dianggo sareng cukup kandel pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan minyak tina tuangeun karesep anjeun tanpa ngarobih rasa aslina.Kadaharan anu asak (sapertos tuangeun anu digoréng), Anggo kertas anu nyerep minyak kami pikeun langsung ngaleungitkeun lemak berminyak tina tuangeun.Éta tiasa nyegah asupan lemak kaleuleuwihan sareng ngajantenkeun hirup anjeun langkung séhat.

  • fresh & saringan oli paepr

    fresh & saringan oli paepr

    Kertas pad / saringan minyak seger langkung ageung sareng langkung kandel tibatan anduk kertas biasa, gaduh nyerep cai sareng minyak anu langkung saé, sareng tiasa langsung nyerep cai sareng minyak tina bahan pangan.Contona, samemeh ngagoreng lauk, make kertas dapur pikeun nyerep cai dina beungeut lauk jeung di jero pot, sangkan minyak ngabeledug moal lumangsung nalika ngagoreng.Lamun daging geus thawed, éta bakal getihan, jadi nyusu eta garing kalayan kertas dahareun bisa mastikeun freshness jeung kabersihan dahareun.Sajaba ti éta, wrapping kertas absorbent seger saméméh nempatkeun bungbuahan sarta sayuran dina kulkas, lajeng nempatkeun kantong seger-ngajaga, bisa nyieun dahareun tetep seger leuwih lila.Sedengkeun pikeun nyerep minyak, nempatkeun dahareun digoréng dina kertas dapur sanggeus kaluar tina pot, supaya kertas dapur bisa nyerep kaleuwihan minyak, nu ngajadikeun eta kirang greasy sarta healthier.