Embossed roll on rag a

  • Rag puguh disposable

    Rag puguh disposable

    Rag kedul disposable nyaéta lawon beberesih multifungsi, anu ngadopsi téknologi lawon non-anyaman sareng henteu nambihan agén pemutihan fluoresensi sareng zat ngabahayakeun.Sigana mah lawon biasa dina beungeut cai, sarta bisa dipaké salaku dishcloth beberesih sanggeus ngaliwatan cai.Éta beresih, sanitasi sareng merenah dianggo.Rag kedul disposable bisa dipaké pikeun ngabersihan sagala jinis noda dina kahirupan, kayaning meresihan parabot, beberesih dapur, wiping méja jeung korsi, jsb Ieu dishcloth praktis.