Poliéster kamar beresih jeung swabs katun tip busa

  • Kamar bersih poliéster & swabs sirah busa

    Kamar bersih poliéster & swabs sirah busa

    Cleanroom Swab diwangun tina lawon poliéster dua lapis anu bébas tina rereged organik sapertos silikon, amida atanapi
    éster phthalate.
    lawon ieu thermally kabeungkeut kana cecekelan, sahingga, ngaleungitkeun pamakéan contaminating napel atawa coatings.