lawon bébas lebu poliéster hideung

  • Wipes cleanroom hideung

    Wipes cleanroom hideung

    BTPURIFYwipes cleanroom hideung dijieun tina kalawan kakuatan tinggi filamén kontinyu benang poliéster dina knit ganda,lemes sareng hipu,partikel ultra low jeung generasi serat.Wipes anu ultra beresih jeung kacida sorbent sahingga idéal pikeun ngusap surfaces kritis.tékstur lemes moal scratch surfaces sénsitip.Edges disegel laser nyadiakeun kontrol kontaminasi éféktif dina lingkungan kritis.