Hideung aluminium pigura karét cecekelan manual panyabutan lebu gilinding

  • Silicone beberesih Roller

    Silicone beberesih Roller

    The silicone roller mangrupakeun produk panyabutan lebu timer napel dijieunna tina réaksi silicone sarta bahan baku konci.Beungeutna lemes sapertos eunteung, volumena hampang, sareng ukuran partikel kirang ti 2um.

  • palastik cecekelan silicone beberesih roller

    palastik cecekelan silicone beberesih roller

    palastik cecekelan silicone beberesihroller ogé katelah roller lebu caket sareng roller panyabutan lebu,silikonroller dijieunna tina bahan baku karét silikon, jeung produk timer napel.permukaan lemes,,granularity permukaankirang ti 2um.Produk sacara efektif tiasa napelkeun rambut, dander, lebu sareng pangotor sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket.(DCR-PAD).Ku kituna, diri-napeltina silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.