Siki kulit

  • Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • PP Melblown ngusap

    PP Melblown ngusap

    Ngalembereh ditiup PP Hidrofilik Wipes

    Dijieun tina polipropilén kualitas luhur, wipes ngalembereh ieu awét sarta linting low.Ngalembereh ditiup utamana dirancang pikeun wewengkon béda surfaces pre-cleaning atawa degreasing kusabab kakuatan nyerep sampurna na minyak jeung gajih, ampir 8 kali beurat sorangan.

  • Meltblown Minyak Absorbent Ngusap roll

    Meltblown Minyak Absorbent Ngusap roll

    Lebur-leburIndustrial Wipes Polipropilén Perforated Rolls

    Dijieunna tina polipropilén kualitas luhur, ieungalemberehwipes téh awét sarta low linting.Lebur-leburutamana dirancang pikeun surfaces wewengkon bédaper-beberesihatawadegreasekusabab kakuatan nyerep sampurna na minyak jeung gajih, ampir 8 kali beurat sorangan.