kertas baking / kertas steamer

  • Kertas minyak silikon dahareun

    Kertas minyak silikon dahareun

    kertas minyak-nyerep. Dahareun Silicone kertas minyak

    Kertas nyerep minyak & kertas minyak Silicone Food nyaéta kertas baking anu biasa dianggo & kertas bungkus dahareun, kalayan résistansi suhu luhur, résistansi Uap, ciri résistansi minyak.Pamakéan kertas minyak silikon sacara efektif tiasa nyegah tuangeun nempel kana tuangeun anu réngsé sareng ngajantenkeun langkung saé.

    Bahan: dijieun tina bubur kai atah kualitas luhur, dijieun ngaliwatan prosés produksi baku dahareun ketat, kalawan transparansi alus, kakuatan, smoothness, résistansi minyak

    Beurat: 22G.32G.40G.45G.60G