Panyerep

  • Kit ngabahekeun Darurat

    Kit ngabahekeun Darurat

    Upami aya kacilakaan, kit bocor mangrupikeun alungan pangsaéna.Gampang dianggo dina kaayaan darurat.

    Kabéh bagian atawa kuantitas bisa maréntahkeun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

    Cocog sareng tempat dimana aya bocor, sapertos treuk tank, SPBU, bengkel, gudang, jsb.

  • Nyerep universal

    Nyerep universal

    Nyerep universal tiasa nyerep rupa-rupa cairan kalebet minyak sareng bahan kimia umum.

    Ieu cocog pikeun panangtayungan lingkungan sarta mangrupa bahan baku dasar produk adsorbent.

    Sipat sorbent anu saé tiasa nyerep cairan naon waé dina prosés perbaikan, pangropéa sareng lingkungan operasi.

  • Pad absorbents kimiawi

    Pad absorbents kimiawi

    Nyerep kimiawi tiasa nyerep rupa-rupa cair kimiawi sareng cair korosif, sacara efektif sareng gancang ngadalikeun sareng ngabersihan tumpahan kimiawi, ngirangan cilaka anu disababkeun ku tumpahan kimiawi, ngirangan waktos paparan pagawe kana zat picilakaeun, sareng nyayogikeun jaminan pikeun kaamanan pribadi.

  • Minyak Nyerep

    Minyak Nyerep

    Katerangan pondok: Minyak-nyerep didamel tina serat mikro lipofilik nonwovens.Bahanna gaduh panolakan cai sareng lipofilisitas, sareng gaduh pangaruh anu hadé pikeun ngaleungitkeun tumpahan minyak dina permukaan cai.Digabungkeun sareng serat superfine, éta ngabentuk seueur liang, sareng janten produk perawatan polusi minyak kualitas luhur, anu henteu ngandung agén kimia, moal nyababkeun polusi sekundér, sareng tiasa gancang nyerep polusi minyak, pangleyur organik, hidrokarbon, minyak nabati sareng anu sanésna. cair.Minyak ab...